Charme gastenkamers , stijlvol en knus ingericht  !

Onze 3 gastenkamers werden onlangs volledig gerenoveerd. Ze zijn stijlvol ingericht en bevinden zich allen op de eerste verdieping van La Maison du Meunier . U heeft toegang tot de kamers via een centrale, redelijk steile trap. Alle kamers beschikken over een mooi uitzicht, een eigen badkamer en toilet. U zal er kunnen genieten van het aangename beddengoed, de BEKA matrassen en het kwaliteitsvolle linnengoed. Elke kamer heeft een flatscreen televisie, een haardroger en een gratis wifi toegang .

Gastenkamer Hortensia

Deze kamer is aan de voorkant van de woning gelegen en heeft een mooi uitzicht op het kerkplein.   Ze beschikt over een dubbel bed van 180cm of over 2 enkele bedden van 90cm, een flatscreen televisie alsook een gratis wifi toegang. De privé badkamer heeft een bad met douchescherm, wastafel, haardroger en afzonderlijk toilet. De gasten hebben kwaliteitsvol badlinnen, douchegel en handdoeken voor het zwembad ter beschikking. Deze gastenkamer is reeds beschikbaar vanaf 99€, ontbijt inbegrepen.

Het laden…

   Gastenkamer Vigne

   Deze kamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft een mooi zicht op de tuin en het zwembad.   Ze beschikt over een dubbel bed van 160cm een flatscreen televisie alsook een gratis wifi toegang. De privé badkamer heeft een bad met douchescherm, wastafel, haardroger en afzonderlijk toilet. De gasten hebben kwaliteitsvol badlinnen, douchegel en handdoeken voor het zwembad ter beschikking. Deze gastenkamer is reeds beschikbaar vanaf 99€, ontbijt inbegrepen.

   Het laden…

   Familiekamer Glycine

   De familiekamer bestaat uit 2 kamers en 1 privé badkamer. De kamer geeft enerzijds uit op de voorkant en anderzijds op de achterzijde van de woning. De kamer aan de voorkant  beschikt over een dubbel bed van 160 cm, een flatscreen televisie alsook een gratis wifi toegang. De kamer aan de achterzijde heeft 2 enkele bedden van 90cm.. De privé badkamer heeft een bad met douchescherm, wastafel, haardroger en een toilet.De gasten hebben kwaliteitsvol badlinnen, douchegel en handdoeken voor het zwembad ter beschikking. Het is de ideale familiekamer voor 4 personen. Deze kamer is reeds beschikbaar vanaf 149€, ontbijt inbegrepen.

   Het laden…

    Bijkomende informatie

    Kinderen welkom !
    Wij zijn een kindvriendelijke B&B en beschikken gratis over het volgend materiaal ; een babybed, kinderstoel en flessenverwarmer.
    De kinderen zijn toegelaten in het zwembad maar enkel en alleen onder toezicht van minstens één ouder of andere volwassene.

    Aankomsttijd : U wordt verwacht tussen 17u en 21u. Indien gewenst kan een vroeger aankomstuur in de namiddag overeengekomen worden, voor zover mogelijk en mits toeslag. 
    Vertrektijd: ten laatste om 11 uur

    Meerprijs van 15 euro per kamer (30 euro voor de suite) voor verblijf van één enkele nacht (toepasbaar tijdens het hoogseizoen, dwz schoolvakanties, feestdagen en lange weekends)

    Een speciale aanvraag? Aarzel niet ons te CONTACTEREN.

    La Maison du Meunier
    Rue Haute 15,
    5332 Crupet - België
    Tél : +32 (0) 471 56 59 58

    info@maisondumeunier.be
    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontdekkingen en actualiteiten
    * indicates required
    Language

    ©La Maison du Meunier 2019 - Webmaster: Digitaline